top of page

Varun Raghubir Tewatia Group

Public·97 members

Download Curs Fotografie Digitala Pdf


Download Curs Fotografie Digitala Pdf
Fotografia digitala este o arta si o tehnica care presupune capturarea si prelucrarea imaginilor cu ajutorul unui aparat de fotografiat digital. Pentru a invata mai multe despre acest domeniu, exista numeroase carti si materiale online care va pot oferi informatii utile si sfaturi practice. In acest articol, va prezentam trei surse gratuite de unde puteti descarca cursuri de fotografie digitala in format pdf.


12 Carti Gratuite despre Fotografie (download) - Clubul Foto
Aceasta este o lista cu 12 carti si tutoriale foto gratuite, care acopera diferite aspecte ale fotografiei, cum ar fi: introducerea in fotografie, fotografia de strada, fotografia de natura, fotografia cu blitz, fotografia in alb-negru, fotografia in conditii de lumina slaba, etc. Cartile sunt in limba engleza si pot fi descarcate direct, in format pdf, accesand linkurile din imagini. Unele carti necesita inregistrarea pe siteurile gazda pentru a le putea descarca.


Download File: https://vittuv.com/2w3hpF


(PDF) Initiere-in-fotografie ac1e9e70641b00cb5215960a9552685e 1 - Bogdan Ardelean
Acesta este un curs foto online sustinut de Dan Dinu in cadrul Photolife, care va introduce in fundamentele fotografiei. Cursul contine informatii despre aparatul de fotografiat, obiectivul, diafragma, obturatorul, expunerea, compozitia, lumina, culorile, etc. Cursul este in limba romana si are 32 de pagini. Il puteti descarca gratuit in format pdf de pe siteul Academia.edu.


Ebook Gratuit Ghidul complet pentru fotografii incepatori - F64
Acesta este un ghid foto gratuit oferit de F64, cel mai mare magazin de echipamente foto-video din Romania. Ghidul va ofera informatii despre cum sa alegeti aparatul de fotografiat potrivit pentru voi, cum sa il setati corect, cum sa folositi modurile de expunere, cum sa compuneti o imagine, cum sa folositi lumina naturala si artificiala, cum sa editati imaginile pe calculator, etc. Ghidul este in limba romana si are 80 de pagini. Il puteti descarca gratuit in format pdf de pe siteul F64.


Speram ca aceste surse va vor fi de folos si va vor ajuta sa va imbunatatiti cunostintele si abilitatile de fotografie digitala. Va invitam sa ne impartasiti impresiile si rezultatele voastre in comentarii. Lumina buna!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page