Kui Muigab Mannekeen
Vilderson tunnistab, et ta jälgib, mis ta ise selga paneb, kuid teiste inimeste rõivastust vaatab vähem. "Samas on juhtunud, et mõni inimene ehmatab vahel ära, kui jään kellegi rõivaid pisut kauemaks silmitsema," muigab Vilderson. "Abikaasa on mul rõivaloojana proff, aga vahel ikka küsib ka minu käest, mis ma arvan."
Kui Muigab Mannekeen
Kuigi näiteks mõne chillwave'i või souliballaadide vundamendile ehitatud loo puhul võib saada aimu Floriani romantilisemast poolest, viskab ta kuskile ikka mõne wahliliku vimka, keerates tempo lakke ja sosistades sulle kõrva: "Võta see pill ja ma tõmban su igaveseks maatriksist välja." Ja need, kel on õnnestunud kunagi Floriani esinemisi näha, on saanud olla tunnistajaks näiteks jõulumuinasjutule, kus Jeesus Kristus teeb karkudega noormehest kõndija, või sellele, kuidas ta eespool mainitud mannekeenidega suhtedraamat etendab. Kuigi Florian eriti palju kontserte ei anna, sõnab ta, et kui teda esinema kutsutakse, peab see olema spektaakel ja pakkuma stimulatsiooni: "Ma tahan, et minuga mängitaks, ma tahan, et see oleks midagi erakordset." Tihtipeale on etenduste ajendiks Floriani ja ta sõprade kogemused. Ta meenutab, kuidas ta sõber härra Külm tema kostüümilaenutusest saadud kepi ära kaotas ja nad tegid järgmise live'i sellest, kuidas nad keppi otsivad. "Mulle on öeldud, et see on rohkem pseudoteatraalne ja võib-olla oleks parem teha asju mingis teatriformaadis, mida on rohkem harjutatud, aga meil on laval täielik kaos," seletab Wahl. Uue albumi tuules on Florian võtnud aga suuna olla laval rohkem tema ise. Kuna kõik juba ootavad, et Floriani live'iga käib alati kaasas mõni narratiiv ja spektaakel, tahtis ta iseennastki veidi üllatada ja natuke standardsemas vormis etteaste teha, aga muidugi oma hetkedega. "Ja see on töötanud. Inimestele meeldib ka mu päris mina," ütleb ta.
Rahvusvahelise pagasiga noormees parasjagu Eestist ära uusi seiklusi otsima ei kipu. "Olen praegu rahul ja mõtlengi natukene siin kanda kinnitada, aga ma ei välista, et ma ei võiks kunagi kuhugi mujale, näiteks Balile minna. Mulle väga meeldib traditsiooniline bali muusika, näiteks gamelan'i kellad, mida ma väga fännan. Aga praegu peab mind veel siin välja kannatama natuke, mõned aastad," muigab Florian. 041b061a72